Huawei Mate 40 pro - poruči i dobijaš Huawei FreeBuds Pro Huawei Mate 40 pro - poruči i dobijaš Huawei FreeBuds Pro

Huawei Mate40 Pro, najmoćniji Huawei pametni telefon stigao je kod nas i dostupan je za poručivanje po ceni od 149.999 RSD. U periodu od 18. do 31. januara kupce koji poruče uređaj očekuju specijalni pokloni: Huawei FreeBuds Pro - najnovije bežične slušalice i usluga zamene oštećenog ekrana potpuno besplatno, u trajanju od tri meseca. Pogodnost besplatne zamene oštećenog ekrana pruža jednu besplatnu zamenu oštećenog ekrana ili zadnjeg panela, u Huawei ovlašćenom servisnom centru, u slučaju oštećenja od pada, udara ili pritiska tokom normalnog korišćenja. Više o mehanici registracije za besplatnu zamenu ekrana možete saznati na consumer.huawei.com/rs Prodaja i isporuka Huawei Mate40 Pro telefona zajedno sa poklon slušalicama počeće 1. Februara. 2021. godine. Futuristički izgled, sveobuhvatan sistem kamera i moćne performanse samo su neke od ključnih odlika Mate40 Pro modela. Nemojte propustiti priliku da budete među prvim korisnicima ovog sjajnog uređaja i dobijete vredne poklone. Sve što treba da uradite je da ispunite formu za poručivanje u pretprodaji a naši prodavci će vas kontaktirati sa svim detaljima oko kupovine i isporuke. *Ponuda važi u periodu pretprodaje od 18.1. do 31.1.2021. godine. Ili do isteka zaliha

6 razloga da bude vaš

Ultra Vision Cine Kamera

Video i fotografije koje ostavljaju bez daha

Ultra Vision Selfi Kamera

Napravite selfi fotografije bez distorzije slike čak i sa velikim grupama. Unesite zabavu u vaš vlog.

Dual HUAWEI Supercharge

66W žičano i 50W bežično HUAWEI Super Brzo Punjenje.

Moćni 5nm Kirin 9000 5G SoC

Novi nivo efikasnosti i inteligencije.

Nova AI Kontrola Pokretom

Smart kontrola pokretom za futurističnoi intuitivno mobilno iskustvo.

Dualna Sigurnosna Zaštita

Otključavanje otiskom prsta sa senzorom u ekranu kao i otključavanje skeniranjem lica

Svaki trenutak priča sjajnu priču

Telephoto Kamera

12 MP, 10x hibridni zum, 50x digitalni zum, OIS.
Iznosi skrivene detalje na otvoreno.

Ultra Vision Kamera

50 MP, f/1.9 otvor blende, senzor od 1/1,28 inča, RYYB opseg filtera za boje Octa PD autofokus.

Ultra Široka Cine Kamera

20 MP, f/1.8 otvor blende. Sačuvajte sjajne trenutke sa jasnim linijama i ivicama. Zabeležite životne priče na filmski način.

Laserski Senzor

Precizan i brz fokus.

Svaki frejm pun života

Snimajte filmske snimke na puki hir zahvaljujući XD Fusion HDR Video režimu koji svaki kadar prikazuje uz verno optimizovane detalje, boju, kontrast i svetlinu, preko prilagođenih slika sa višestrukim ekspozicijama. Video kvalitet je znatno unapređen, čak i u uslovima slabog osvetljenja, sa malo ili nimalo prekomernog izlaganja preko slike i lica subjekata će biti izuzetno dobro osvetljena.

Zabeležite svoj život pun akcije

Ponovo proživite svaku avanturu i ne dozvolite da vam nekoliko prepreka stane na put. Inovativna Steady Shot funkcija vam pomaže da snimite neverovatno stabilne video snimke, čak i kada trčite ili skijate. skijate.

Ostanite u fokusu

Sa Tracking Shot, možete da zadržite subjekat u centru kadra u svakom trenutku, bilo da su deca ili odrasli, da li se takmiče na terenu ili trkaju preko daljine.

Dobre stvari počinju napred

Pametna Ultra Vision Selfie kamera integriše prednju kameru sa unapređenim širokim uglom i senzorom za gestove. Sada možete snimiti selfije iz različitih perspektiva i zabavne "velfije" sa širokim opsegom video funkcija koje obogaćuju ili izvesti gestove bez dodira kako biste olakšali pametne interakcije.

Dajte novi elan svom vlogu

Prednja kamera sada podržava karakteristike za angažovanje kao što je 4K video snimanje sa ultra širokim pogledom, prednji i zadnji video sa dualnim pregledom i usporene velfije. Započnite svoj blog sa mnogo zabave!

Što manje, to moćnije

Sa više od 15 milijardi tranzistora, ekstremno kompaktan 5 nm Kirin 9000 5G SoC je sposoban za multitasking, obradu ogromnih količina podataka i lako pokretanje AI računarstva koje je odmah responzivno. Samo se zavalite i dozvolite mu da obavi posao.

CPU

Sa velikim taktom jezgra od 3,13 GHz i arhitekturom od tri nivoa, CPU od osam jezgara je prilagođen unapređenom učinku i efikasnosti.

NPU

Sa dva velika jezgra i jednim malim jezgrom, izmenjeni NPU gura AI obradu do novih visina i primenjuje je na širok opseg funkcija, uključujući karakteristike kamere, gestovne kontrole i prepoznavanje objekata uz pomoć veštačke inteligencije.

GPU

Mali-G78 GPU sa 24 jezgra nudi unapređenu obradu slika tako da možete uživati u imerzivnom gejming iskustvu.

Vidite, slušajte i osetite. Neočekivani osećaji.

Mali-G78 GPU od 24 jezgra nudi impresivne karakteristike obrade slika za unapređeno gejming iskustvo. Sa sjajnim 3D zvukom iz dualnih zvučnika i simuliranim vibracijama iz linearnog motora — kako biste uronili svoj um, telo i dušu u svaku aktivnost.

Samo napred, Čuvamo vam leđa

4400 mAh baterija velikog kapaciteta, nadograđeni 66 W HUAWEI SuperCharge i 50 W Wireless HUAWEI SuperCharge rade zajedno kako bi učinili trošenje struje prošlošću. U bilo kom trenutnku možete da dopunite vaš uređaj i nastavite sa danom, napred punom parom.

4400

Sledi vaše vođstvo

Zahvaljujući intuitivnom senzoru za gestove i nadograđenom NPU, možete otključati svet mogućnost putem AI interakcija bez dodira. Samo pomerajte ruku gore-dole ili levo-desno da biste pretraživali fotografije ili listali stranice u e-knjige. Napravite hvatajući pokret da biste brzo snimili ekran ili držite ruku blizu ekrana da biste odgovorili na pozive ili kontrolisali audio reprodukciju. Želite da utišate telefon kada zvoni? Samo ga pogledajte i zvuk će se automatski smanjiti.

Dvostruko bezbedniji, Dvostruko pristupačniji

Funkcija 3D otključavanja analizom lica radi u mračnom i svetlom okruženju, bez nepotrebnog podizanja telefona; prepoznaje vas i otključava telefon na brzi pogled. Alternativno, možete samo pritisnuti i zadržati i koristiti otisak prsta da brzo pristupite telefonu.